Onze
Projecten

DPC Solar heeft een indrukwekkende staat van dienst met talloze succesvolle zonne-energieprojecten. Onze gerealiseerde projecten variëren van residentiële installaties tot grootschalige commerciële oplossingen. Met onze expertise en toewijding hebben we duurzame energieopwekking mogelijk gemaakt voor talloze tevreden klanten. Ontdek onze projecten en sluit u aan bij onze groeiende lijst van succesverhalen.

Aalsmeer

Weer een tevreden klant in Aalsmeer. Tijdens dit project hebben we tien panelen geplaatst op het schuine dak en negen panelen op het platte dak. De panelen zijn op verschillende manieren geplaatst. Op het schuine dak zijn de panelen portret en landscape geplaatst en op het platte gedeelte is gebruik gemaakt van het oost-west systeem en het zuid systeem. Voor deze klus zijn Qcell 405 BLK panelen en een Solar Edge 7K omvormer gebruikt.

Watermunt

We hebben 226 panelen mogen plaatsen voor een groot nieuwbouwproject. Alle
appartementen in dit project hebben een eigen omvormer en maken gebruik van vijf panelen voor hun eigen verbruik. Verder zijn er veertig panelen voor de gemeenschappelijke ruimtes. Voor deze klus zijn Qcell 390 BLK panelen en 2.0 SMA omvormers gebruikt.

Haarlem

Hierbij weer een tevreden klant in Haarlem. Twintig panelen geplaatst met het Sunbeam zuid systeem. We hebben gebruik gemaakt van de Qcell 405 panelen. De klant zal vanaf nu worden voorzien van een opbrengst van ongeveer 6800 kWh per jaar.

Nieuw Vennep

Weer een tevreden klant in Nieuw-Vennep. We hebben op dit bedrijfspand 65 panelen geplaatst. Er zijn vijfig panelen op het lage dag en vijftien panelen op het hogere dag geplaatst. Er is gebruik gemaakt van duo-optimizers van Solar Edge, Qcell 410 panelen en een Solar Edge 25K omvormer.

Wat klanten
Over ons zeggen